2012-01-29 | 23:54:08

SNART MÅNDAG.

Det har varit en lugn och fin helg trots allt. Har hunnit med bl.a flottismys med Ronja. Se inte "En natt i Paris"! Sämsta på mycket länge..

Har även kört en del och det går riktigt bra, om jag ska tro på pappa! Måste tro mer på mig själv också, men det kommer väl med tiden. Är iaf taggad nu!

Och så klart en lång kvällsprommis med Carro, nya lördagsnöjet!

2012-01-27 | 00:29:57

FREDAG.

Då var det fredag och helg igen då. Ser mer framemot att det ska bli måndag igen faktiskt, även fast det låter hemskt. Men beror mycket på att jag jobbar hela denna helg och är ledig måndag.

Jag känner en inre stress som jag bara kommer in på när det är dags att sova, under dagarna så skjuter jag undan de tankarna. Alla måsten, alla beslut som ska tas, framtiden, uppkörning, plugga teori, plugga annat?, ta hand om sig själv, ta vara på alla nära som finns här och nu, inte ta nåt förgivet, sköta jobbet, spara pengar, planera, inse hur bra man har det, inse att allt kan också bli bättre bara man vågar.. Ungefär så snurrar det runt i mitt huvud, fast inte lika organiserat kanske ;)

Varför kan man inte bara ge sig tusan på att DET HÄR ska jag åstadkomma, DET ska jag kämpa för och DIT kommer jag att nå? Det finns inte. Än.

Natti!

2012-01-25 | 10:37:21

ONE DAY WE´RE GONNA FIND OUR WAY HOME

En ledig dag mitt i veckan, det känns som ett tag sen. Blir en sväng ner på stan med Ronja strax, fika på lyktan och kika runt lite. Sen har jag körlektion och jag hoppas det kommer kännas lika bra som det gjorde igår. Har precis betalt alla räkningar, så nu ska jag nog unna mig nåt riktigt onödigt.

Jag längtar tills jag fyller år, så jag kan få bjuda alla fina och underbara på massa gott och bara mysa på. Behöver det.

Det var allt!

2012-01-23 | 20:00:34

.....

Tänkte se om det hjälper att svettas ur sig lite irritation såhär en måndagskväll! Hoppas..
Hej gymmet, här kommer jag!
2012-01-21 | 23:35:42

LÖRDAGSMYS

Inte varje lördagskväll man spenderar på en närmare 2h promenad, vi var ganska så ensamma där vi gick men det gjorde att det nästan kändes ännu bättre. Hur skönt som helst att få motion, frisk luft och prata av sig på en och samma gång. Tack Carro ♥

Dagen startade faktiskt med en promenad också, med Ronja och Zeb som väckte mig när jag redan hade hunnit sova alldeles för länge. Och det avslutade vi med frukost och mys ♥

Sen har jag hunnit med en happis-sväng med bror, kusiner och faster. Vi hälsade på farmor som man inte ser alltför ofta, så det var trevligt. Var även på helgens andra bandymatch för min del, och såg HT vinna stort så det var ju också kul. Imorgon ska jag plugga lite till, köra, måla min sänggavel som jag tror kommer passa fint i mitt sovrum och se helgens tredje och sista bandymatch. Nörd?

Nu ska jag äta choklad och slumra i soffan en stund innan det är dags för sängen.


2010 var den bästa sommaren.

2012-01-19 | 22:16:48

19 JANUARI

Jag har nu en tredagars ledighet framför mig och väldigt förvånande är att det känns som att jag hellre skulle jobba de dagarna. Men det kan ju bero på att jag vet vad jag måste passa på att göra under dessa dagar; plugga järnet! Varför känns allt så enkelt när man tänker det i huvudet, men så fort det blir verklighet så inser man att det inte är det minsta enkelt?! Varför kan man inte förstå från början att man måste försöka anstränga sig och ha klara mål för att nå resultat? Inget av det jag önskar och vill här i livet lär ju komma som ett brev på posten. Men nu, just nu, så känns det som att jag gett mig tusan på att klara det här!

Annars så har jag egentligen inget att klaga på. Allt flyter på och mina fina vänner gör mina dagar, som alltid.

2012-01-11 | 15:25:32

CLOSER

2012-01-03 | 13:55:19

IT`S GONNA BE ALRIGHT.