2011-12-19 | 01:51:41

MYS PYS.

Min julklapp till mig själv har snabbt blivit (en av) min(a) käraste ägodel(ar)
Den åker på så fort jag kommer hem. Jag hade aldrig ens tänkt tanken på att jag skulle vilja ha en onepiece tidigare och man tyckte dessutom att de är så fula på osv., men jag blev omvänd av fröken Pettersson som i sin tur hade blivit omvänd av en bekant till henne. Och eftersom jag nu har en själv så vill jag bara säga att den är hur skön som helst och en värmande vän i vintermörkret. 

Perfekt till att göra ingenting i, så enkelt att bara vara i. Helt klart värt att unna sig själv ;)
Dock rekommenderar jag ej att sova i den längre stunder eftersom du kommer vakna upp alldeles för varm för ditt eget bästa och det tack vare det myspysiga luddet inuti.
2011-12-19 | 01:02:40

FJÄRDE ADVENT.

Har inte hunnit tända det fjärde ljuset idag och det får man egentligen inte missa! Men tiden räcker inte till ibland, särskilt inte när man jobbar hela kvällen.

Det har varit en lång helg som har bestått av bastu, ost och kex, film, mys, tända ljus, fika i gallerian, bandy, grillad hamburgare, faster, kinamat, hockey, vin, wii, välbehövligt telefonsamtal med carro alldeles för tidigt på morgonen, för lite sömn, frukost med mormor och morfar, jobb och slutligen julklappsinslagning.

Nu vill jag att det blir en ny dag.
2011-12-14 | 13:04:56

LYCKA

..är när man lyckas klicka hem ett plagg som man bara MÅSTE ha och som är i princip omöjlig att få tag på! Det var slut på hemsidan, slut på butiken både i Happis och Luleå men skam den som ger sig. Efter att ha uppdaterat sidan hela morgonen och mailat företaget så fick jag äntligen tag på den i min storlek och har aldrig känt mig mer tillfreds! Så nu är jul-outfiten klar. Sen att man MÅSTE HA något bara för att man inte kan få det, det ju bara är så ;)

Igår var jag och provtränande på gymmet inför det kommande året och nyårslöftet, jag känner på mig att det kommer bli bra dethär.

2011-12-12 | 18:25:19

I WEAR MY HEART UPON MY SLEEVE, LIKE A BIG DEAL.

2011-12-11 | 22:14:41

TREDJE ADVENT.

Nu så var det söndag igen. Det har varit skönt att bara vara ledig en hel helg, så förutom julfesten i fredags så har det varit ytterst lugnt hela tiden.

Dagen har bestått av fika, fika, fika.. Min stackars mage! Men gott var det och så mysigt att träffa familjen, mormor, morfar, farmor, moster, fastrar och kusiner. Idag kom julkänslan på riktigt!

Nu avslutar jag denna helg med att tända ljusen och koppla av i soffan med boken En Dag.

 

2011-12-10 | 21:19:02

SÅ MYCKET BÄTTRE

Nu har mamma bakat tårtbotten och jag har snurrat ihop en kladdkaka för imorgon fyller lillebror hela 18 år! Vart tar tiden vägen?

Kommer alltid minnas kvällen då mamma och pappa åkte in på bb och jag fick springa över häcken till grannen med julkalendern i handen i bara nattlinnet. Sen kom Emil, min älskade lillebror som i mina ögon alltid kommer vara en liten plutt. Som förövrigt målade idag på bortamatchen ;)

Nu fortsätter kvällen i soffan för det är ju inte så att man har legat där hela dagen.. Kul kväll igår! :)

2011-12-04 | 18:45:50

ANDRA ADVENT

Nu har vi klätt julgranen i vanlig ordning, så nu fattas bara julklapparna. (och snön!!) Årets första julklapp är faktiskt redan köpt och den lycklige är jag själv, hihi.. Längtar till den kommer!

Ska börja fixa med de andra klapparna snart så man är ute i något bättre tid än förra året. Fast det lär sluta med att man inhandlar de sista den tjugotredje som vanligt och det är man ju inte ensam om.. Men det är mysigt det med!

Åh idag är en såndär underbar söndag där allt bara känns så harmoniskt. Som ett lätt snöfall från en mörk, stjärnklar himmel. Eller hur Carro? ;)

>

2011-12-03 | 18:34:55

CHIPS, DIPP & JULESKUM

Det blir en lugn myslördag hos min bästa Ronja! Vi ligger proppmätta i soffan med varsin telefon i handen ;) Ska snart göra i ordning lite dipp och sen ska vi se på Bridesmaids.

Detta åt vi nyss; heta räkor i vitlök med maaassa Västerbotten ost.

2011-12-03 | 14:07:17

INGENTING

Tänk när man var 18 år ung och livet var en fest! Mina minnen till denna låten är förfest på flora, korta klänningar, inga bekymmer, konstiga lekar, cider och shots... Och man hängde på ett fullsmockat valhall varje helg. Det var tider det! ;)


                               
2011-12-01 | 13:49:25

YOU SHOOT ME DOWN BUT I WON`T FALL

Nu har jag bestämt mig för att försöka ta upp mitt bloggande igen. Inspirationen förvann där ett tag och framför allt det att ta sig tid till att skriva. Men nu är jag tillbaka! ;)

Jag kan börja med att berätta om en ny favoritmascara som jag förälskat mig i. Det är MAC´s Haute and Naughty mascara. Tack för tipset Sanna ;) Den har två olika borstar; en som ger naturliga och långa fransar och den andra som ger mer volym när man vill vara extra fin.


                               


I helgen som var
så var jag och några av mina favorittjejer ute och reste.  Vi tog färjan till Tallinn och bodde där en natt på hotell. Det var en ganska allmänt lugn och mysig resa med massa god mat, julmarknad, för lite sömn, många skratt, ett regnigt Tallinn och Gamla stan som ändå var otroligt fint, spabehandlingar som vi lämnar okommenterade, drinkar och tillsist en hemsk båtresa som gav mig dödsångest. Det gungade KONSTANT i 12h, och inte så lite gung var det heller! Vissa mådde ju illa större delen av resan och det finns det bildbevis på ;) Nu är jag bara så lycklig att vi överlevde och är tillbaka hemma i tryggheten. Vi är definitivt inga resmänniskor!