2012-02-29 | 10:02:14

ONSDAG.

Fördelen med att jobba kväll är att man hinner med att göra saker innan jobbet om man känner för det. Idag vaknade jag pigg kl 8 så då hann jag med en prommis innan frukost. Vädret var strålande, men iskallt i övrigt. Så fort solen visar sig så tror man direkt att det är varmare ute, och man klär sig mindre vilket jag fick ångra efter strandpromenaden. Så, täckbyxor på ett tag till!

Nu håller jag på att koka egen ärtsoppa, spännande att se hur misslyckad den blir. Har länge tänkt testa koka egen, sisådär ett år har väl paketet med ärtor stått i skafferiet så nu var det dags!

Sen iväg till jobbet resten av dagen/kvällen...


 

2012-02-28 | 00:13:37

SEX DAGAR UTAN SOCKER!

Det "nyttiga" livet går än så länge riktigt bra. Jag och Carro har gjort en deal att avstå från socker och alkohol fram till påsk, minst! Mest för att det förstör ens vålmående och ger mig en fruktansvärd obalans i livet, men såklart också för figurens skull. Fast mest för välmåendets skull. För hur bra mår man inte när man vaknar upp en söndagmorgon av att vårsolen skiner in genom fönstret på en och där ligger man utvilad och fräsch(?) med hela dagen framför sig, som man kan ägna åt exakt vad man vill. T.ex vara ute, baka, läsa, hälsa på, laga mat, köpa blommor, se film, bara vara... Visst, man kan göra exakt vad man vill även fast man har varit ute och druckit vin, men inte jag förra helgen och det fick bli punkt där och då.

Idag har jag hunnit med jobb, och en riktigt bra jobbdag dessutom (positivt reslutat av vårt ovanstående projekt?) sen även träning som blev ett pump-pass och crosstrainer på TC/Nova. Hela kvällen har jag legat inlindad i filten i soffan och druckit thé för att minska mitt sug efter nåt som är gott... Alltså Big Brother, hur pinsamma? Vissa av dom är rent ut sagt äckliga. Men underhållande tycker man ju ändå att det är så.

Jo, igår så åkte vi till Luleå fram och åter under kvällskvisten och det resulterade i en nära-döden-upplevelse-i-slowmotion, men som tur var så körde inte bilen ut och vi klarade oss.
2012-02-18 | 14:31:16

VÅRKÄNSLOR.

Även fast det blåser storm utanför fönstret, så känner jag ändå vårkänslorna som sakta börjar infinna sig. Och bara därför köpte mig 2-pack rosa tulpaner i morse då jag var och handlade som nu pryder köksbordet så fint! Jag har även pysslat med filbullebak och brödbak här under dagen, samtidigt som jag fick besök av mamma, pappa och faster. Så de fick sig kaffe och nybakt fika. Åh, vilken underbar dag!

Snart kommer erkiperki och då ska vi gå och kolla hockey här i Kalix, inte det roligaste man kan se i hockeyväg men ändå.. Nu tänkte jag hinna vila upp mig i soffan litegrann. UNDERBARA LÖRDAG!

 

2012-02-13 | 18:50:09

KÄRLEK.

När jag kom innanför dörren idag så möttes jag av ett vykort. Hm, vem skickar vykort förutom på julen, tänkte jag. Mormor såklart! Blev alldeles varm i hjärtat och insåg att det verkligen är de små men betydelsefulla sakerna i vardagen som gör livet värt! Speciellt en måndag.

2012-02-10 | 20:33:57

ÄNTLIGEN FREDAG!

Efter att ha gjort bort lite tvätt, diskat och dylikt så mojsar jag nu i soffan med ett glas vatten (!). Snart kvällsprommis. Fredagsmys när det är som... Bäst? Nåja, skönt och harmoniskt är det i varje fall!

Och jag ääälskar min nya skinnjacka! ;)